Greenhouse

Hello there,

Greenhouse geeft merken elke dag een voorsprong op de concurrentie. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat merken als Kruidvat, Nederlandse Loterij, VodafoneZiggo, Eneco, DELA, Bijenkorf en Volkswagen slimmer, opmerkelijker en effectiever zijn dan de rest van de markt.

Hoe we dat doen? Proberen. Falen. En met de inzichten die je daarbij opdoet sterker voor de dag komen. En dat is precies wat we de afgelopen twee decennia voor onze opdrachtgevers hebben gedaan. Met alle kanalen, technologieën en sentimenten die er zijn, wordt dat steeds moeilijker. En dus leuker! We kennen de uitdagingen en mogelijkheden van elke pixel in het digitale landschap. In het vetste kantoor van Eindhoven staan elke dag 500 experts in creative, tech, data en media in de startblokken om het maximale te halen uit elke nieuwe kans en elk nieuw touchpoint. Ons motto is dan ook: “Marketing elke dag beter maken voor merken en mensen.”.

Ben je benieuwd naar baan- of stagemogelijkheden bij Greenhouse? Neem dan zeker een kijkje op onze website: https://www.werkenbijgreenhousegroup.nl/.

Sfeerafbeelding Fontys