Cursussen en trainingen

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Ben jij die sportprofessional die zichzelf graag verder wilt ontwikkelen op het gebied van sport, welzijn en gezondheid? Wil jij beter worden in je vak of juist jezelf verbreden in een bepaald onderwerp? Ook dan ben je bij Fontys aan het juiste adres! Bij Fontys hebben we een uitgebreid aanbod voor professionals en werkgevers, van kortdurende cursussen tot voltijd masters en interessante kennisevents.Fontys SHARE - online kennisevent - 21 januari 2021

Fontys SHARE - Samen een leven lang bewegen

Wil jij je kennis verbreden, sparren met een professional of nieuwe netwerken op doen? Kom dan naar het vernieuwde online kennisevent van Fontys Sporthogeschool: Fontys SHARE - Samen een leven lang bewegen

Fontys SHARE is speciaal opgezet voor het werkveld van sport, welzijn en gezondheid. We hebben een leuke en interessante mix van webinars opgezet met onderwerpen als 'de gezonde thuis werkplek', 'de mentale gezondheid tijdens COVID-19', 'formatief evalueren' en 'bewegend leren'. Fontys SHARE is gratis en zal volledig online plaatsvinden, waardoor iedereen in de gelegenheid is om deel te nemen.

Zet 21 januari 2021 13.30 tot 17.00 uur alvast in je agenda. Een officiële uitnodiging volgt snel maar wil je nu al verzekerd zijn van een plek, meld je dan aan via sporthogeschool@fontys.nl.

Kennisevent Fontys SHARECursussen en trainingen op het gebied van sport, welzijn en gezondheid

Continu zijn we bezig met de ontwikkeling van een passend aanbod voor het werkveld. Mis je een bepaalde cursus, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hieronder vind je het actuele aanbod van cursussen en trainingen van Fontys Sporthogeschool.Sterke binding met het werkveld

Fontys Sporthogeschool biedt dit cursusaanbod op het gebied van sport, welzijn en gezondheid aan omdat we een sterke band met het werkveld belangrijk vinden. We luisteren daarin naar behoeftes en wensen van het werkveld want ook na je HBO opleiding zijn we er voor jou en kun je bij ons terecht voor informatie, diepgang of specifieke vraagstukken die relevant zijn voor jouw vakgebied en jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo blijven we met elkaar in verbinding en kunnen wij ontwikkelen wat het beste aansluit op het werkveld.


Fontys Sporthogeschool Events

We hechten veel waarde aan een goede relatie met het werkveld, onderzoekspartners, alumni en andere stakeholders zodat we kennis met elkaar kunnen delen en van elkaar kunnen leren. Dat doen we op velerlei manieren, offline en online. Een van de manieren om kennis te delen is door middel van het organiseren van evenementen. Zo hebben we op 12 november het online event de 'Dag van het Sportonderzoek' georganiseerd en zal op 21 januari 2021 een vernieuwde versie van het jaarlijkse 'werkveld symposium Fontys SHARE' plaatsvinden.

Helaas zullen er voorlopig geen fysieke voorlichtingen plaatsvinden voor masters en (kortdurende) opleidingen. In plaats daarvan organiseren we een 'online voorlichtingsweek'. Van 23 nov t/m 26 nov heb je de mogelijkheid om vrijblijvend deel te nemen aan een korte presentatie met Q&A over een opleiding en/of cursus. Zo kun je je goed voorbereiden op de vele mogelijkheden binnen Fontys Pro.