Cursussen en trainingen

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Ben jij die sportprofessional die zichzelf graag verder wilt ontwikkelen op het gebied van sport, welzijn en gezondheid? Wil jij beter worden in je vak of juist jezelf verbreden in een bepaald onderwerp? Ook dan ben je bij Fontys aan het juiste adres! Bij Fontys hebben we een uitgebreid aanbod voor professionals en werkgevers, van kortdurende cursussen tot voltijd masters en interessante kennisevents.

Fontys Sporthogeschool Events

We hechten veel waarde aan een goede relatie met het werkveld, onderzoekspartners, alumni en andere stakeholders zodat we kennis met elkaar kunnen delen en van elkaar kunnen leren. Dat doen we op velerlei manieren, offline en online. Een van de manieren om kennis te delen is door middel van het organiseren van evenementen. Zo hebben we op 12 november het online event de 'Dag van het Sportonderzoek' georganiseerd en hebben we op 21 januari 2021 een vernieuwde versie van het jaarlijkse 'werkveld symposium Fontys SHARE' georganiseerd. Heb je dit gemist of wil je graag meer weten van Fontys SHARE, kijk dan op www.fontys-share.nl

Voor degenen die graag stappen willen maken in hun carrière of zichzelf willen verdiepen, hebben we een tweetal masters en diverse cursussen ontwikkeld. Regelmatig organiseren we voorlichtingen omtrent onze studies voor professionals.

Sfeerafbeelding Fontys

1 maart en 3 maart 19:00 uur
Online voorlichting master Healthy Ageing Professional

Heb jij in de sector gezondheid, welzijn of sport een bacheloropleiding afgerond? Ben je gedreven en nieuwsgierig? Wil je over de grenzen van je eigen discipline heen kijken om multidisciplinaire en complexe vraagstukken rondom gezond ouder worden op te pakken?

Kom dan naar de online voorlichting op 1 of 3 maart om 19:00 uur.

Fontys SHARE - online kennisevent

Fontys SHARE - Samen een leven lang bewegen

Het eerste online kennisevent van Fontys Sporthogeschool in het kader van 'samen een leven lang bewegen' zit er op! Met een groot aantal deelnemers, interessante webinars en innoverende sprekers kijken we terug op een succesvolle middag.

Fontys SHARE is speciaal opgezet voor het werkveld van sport, welzijn en gezondheid. We hadden een leuke en interessante mix van webinars met onderwerpen als 'de gezonde thuis werkplek', 'voedingsgedrag', 'formatief evalueren' en 'gezond ouder worden'.

Het kennisevent komt jaarlijks terug bij Fontys Sporthogeschool. Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en events, volg dan onze LinkedIn pagina of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Kennisevent Fontys SHARESterke binding met het werkveld

Fontys Sporthogeschool biedt deze events en het cursusaanbod op het gebied van sport, welzijn en gezondheid aan, omdat we een sterke band met het werkveld belangrijk vinden. We luisteren daarin naar behoeftes en wensen van het werkveld want ook na je HBO opleiding zijn we er voor jou en kun je bij ons terecht voor informatie, diepgang of specifieke vraagstukken die relevant zijn voor jouw vakgebied en jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo blijven we met elkaar in verbinding en kunnen wij ontwikkelen wat het beste aansluit op het werkveld. Heb jij een vraagstuk, of zou je graag advies op maat willen, of interesse in een bepaalde cursus of wellicht heeft het team behoefte aan een Incompany training, dan willen we graag met je meedenken. Stuur een e-mail met je vraag naar sporthogeschool@fontys.nl en dan nemen we binnen 3 dagen contact met je op om te kijken wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen.