Keuzedeel voorbereiding HBO - Sporthogeschool

Inleiding

Welkom op de site van Fontys Sporthogeschool ten behoeve van het Keuzedeel voorbereiding HBO. Deze site is ontwikkeld om je te laten kennismaken met de wijze waarop het onderwijs bij Fontys ALO en Fontys Sportkunde wordt gegeven en je te laten werken aan de werkprocessen twee en drie van het keuzedeel.

Door te klikken op het blok ALO of Sportkunde kom je terecht op een leertaak van de bijbehorende opleiding. De leertaak is een praktijkopdracht zoals studenten van deze opleidingen ze ook krijgen. Om deze leertaak succesvol af te ronden heb je kennis, inzicht en vaardigheden nodig en deze leer je min of meer vanzelf door stap voor stap door de leertaak te gaan. Je kunt goed in de gaten houden of je nog op de goede weg zit door te kijken naar de leerdoelen, de oefentoets en het beoordelingsformulier dat bij de leertaak hoort.

Tot slot heb je natuurlijk ook de eigen docent die je kan helpen om de leertaak goed te doorlopen. Als er stagiairs van Sporthogeschool bij jullie stage lopen dan helpen zij ook graag mee.  

Fontys wenst je veel succes met deze kennismaking.