Subsidies voor startups

Duurzaam ondernemen

Ben jij een Fontys student en heb je een eigen bedrijf waarbij duurzaamheid voorop staat? Bekijk dan snel de subsidie die mogelijk bij jou past!

Klik hier

Brabantse innovatie (SIR)

Ben jij een trotse, innovatieve, brabantse startup? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij de Subsidie voor innovatieve brabantse ondernemers (SIR).

Klik hier

We helpen je graag verder!Heb je een vraag of wil je over een van onze expertises meer weten? Neem gerust contact op of kom langs op ons ondernemersplein!

 • Subsidieregeling Stimulering van Innovatie in de Regio

  Om als Brabantse economie concurrerend te blijven, is het belangrijk om innovatie blijvend te stimuleren. Nieuwe startups of bestaande mkb-bedrijven hebben vaak innovatieve nieuwe ideeën, producten of diensten, maar missen het budget om dit verder te ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat deze innovaties niet verloren gaan, ondersteunt de provincie ondernemers met de Stimulering van Innovatie in de Regio regeling. Bedrijven kunnen een bijdrage van maximaal €15.000,- ontvangen.

  Onder deze regeling kunnen startups in de vroege fase een bijdrage van maximaal 15k (max. 50% van de subsidiabele kosten) aanvragen voor een haalbaarheidsproject gericht op:

  • het in kaart brengen van het klantprobleem van de earlyvangalist; en/of
  • het verkrijgen van financieel commitment van earlyvangalist; of
  • het verkrijgen van een octrooi of patent
  Sfeerafbeelding Fontys

  Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

  We helpen je graag verder!Heb je een vraag of wil je over een van onze expertises meer weten? Neem gerust contact op of kom langs op ons ondernemersplein!