Commerciële Economie (Associate degree)

Opleidingstype
Associate degree
Studievorm
Deeltijd ook in Voltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
24 maanden
Graad (titel)
Associate degree
MAIL BEL: 08850 82200
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over de opleiding

Ben je werkzaam in een commerciële functie bij een middelgroot of groot bedrijf en wil je beter en professioneler in je werk worden, maar vind je vier jaar studeren te lang? Dan is Associate degree Commerciële Economie (deeltijd) je op het lijf geschreven. Je leert marketing op tactisch niveau; de schakel tussen strategie en uitvoering. Het is een tweejarig, praktijkgericht programma op hbo-niveau waarbij je werken en leren combineert.

Meer over de inhoud

WaaromCommerciële Economie bij Fontys PRO Economie?

Iedereen studeert op zijn eigen wijze. Samen met je studieadviseur stel je jouw leerroute samen. Je werk wordt een serieuze component in je opleiding. Wat je op de opleiding leert is direct toepasbaar op je werkplek. Je zit daarnaast samen met meerdere opleidingen in één klas. Hierdoor leer je samen te werken met andere disciplines en maak je kennis met andere branches. Dit geeft je een bredere scoop op jouw vakgebied.

Heb je een keer minder tijd? Geen probleem! Ook online kun je de theorie tot je nemen. Je kunt dus thuis ook bijblijven met de kennisvakken.

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding

Voor iedereen die werken, leren en privé wil combineren. Voor mensen die persoonlijk contact en digitaal leren belangrijk vinden. Daarnaast ben je geïnteresseerd in ontwikkelingen in de wereld om je heen en het lijkt je leuk om die, op basis van marktonderzoek, te vertalen naar marktkansen voor bedrijven

Contact opnemen
Sfeerafbeelding Fontys

Open avond - 05 juni

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Wat is een Associate degree?

Sfeerafbeelding Fontys

Contact

Stel ons je vraag of neem contact op

08850 70711
fontyspro-economie@fontys.nl
Rachelsmolen 1, Eindhoven