Commerciële Economie (deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd ook in Voltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science
MAIL BEL: 08850 82200
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over de opleiding

Als commercieel econoom werk je met klanten. Dat kunnen consumenten zijn, maar ook bedrijven. Je zorgt ervoor dat de producten die je verkoopt zo goed mogelijk passen bij wat de klanten willen. Ook bepaal je de promotiestrategie en denk je na over waar en voor welke prijs de producten verkrijgbaar moeten zijn. Als je graag samen met anderen werkt aan het succes van een bedrijf, je een doorzetter bent en jezelf kan presenteren dan is de opleiding Commerciële Economie (CE) echt iets voor jou.

Meer over de inhoud

Waarom Commerciële Economie bij Fontys PRO Economie?

Iedereen studeert op zijn eigen wijze. Samen met je studieadviseur stel je jouw leerroute samen. Je werk wordt een serieuze component in je opleiding. Wat je op de opleiding leert is direct toepasbaar op je werkplek. Je zit daarnaast samen met meerdere opleidingen in één klas. Hierdoor leer je samen te werken met andere disciplines en maak je kennis met andere branches. Dit geeft je een bredere scoop op jouw vakgebied.

Heb je een keer minder tijd? Geen probleem! Ook online kun je de theorie tot je nemen. Je kunt dus thuis ook bijblijven met de kennisvakken.

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding

Voor iedereen die werken, leren en privé wil combineren. Voor mensen die persoonlijk contact en digitaal leren belangrijk vinden. Daarnaast ben je geïnteresseerd in ontwikkelingen in de wereld om je heen, en het lijkt je leuk om die, op basis van marktonderzoek, te vertalen naar marktkansen voor bedrijven. Je bent nieuwsgierig naar wat wensen en behoeften zijn van klanten en wilt hierop inspelen door het bedenken van creatieve oplossingen.

Contact opnemen
Sfeerafbeelding Fontys

Open avond - 10 juni

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Is deeltijd iets voor jou?

Sfeerafbeelding Fontys

Contact

Stel ons je vraag of neem contact op

08850 82200
fontyspro-economie@fontys.nl
Rachelsmolen 1, Eindhoven