afspelen

 

Losse modules

Ben je al een tijdje werkzaam in het onderwijs en wil je je kennis verbreden en verdiepen, maar (nog) niet aan een volledige masterstudie beginnen? Je kunt je dan ook als cursist inschrijven. De modules van de master Educational Needs (EN) zijn namelijk ook los te volgen.

Als je je inschrijft als cursist (contractstudent) sluit je aan bij de reguliere colleges van de master EN studenten. Je kunt kiezen voor één of voor meerdere modules. Volg je losse modules, dan kun je ook alvast bewijsmateriaal verzamelen voor in een portfolio als je op een later tijdstip zou inschrijven in de master. Op deze manier zou je je toekomstige master kunnen verkorten.

  Geïnteresseerden die zich willen verdiepen en/of hun kennis willen verbreden binnen een specifiek thema. Van de deelnemers verwachten we een HBO-niveau.
  Voor besturen, samenwerkingsverbanden of scholen is het mogelijk een 'in company' traject te laten verzorgen door docenten van OSO. Dit is een traject op maat gemaakt voor de eigen werkomgeving.
  Module: de kosten zijn € 400,- per module. Elke module bestaat uit 4 bijeenkomsten van 3,5 uur.
  Na afronding van modules ontvang je een 'bewijs van deelname'.  Alle losse modules zijn gevalideerd door het lerarenportfolio.nl
  Voor studenten van de Master EN is een leerwerkplek verplicht. Ook als je inschrijft voor het volgen van losse modules (contractonderwijs) dien je te beschikken over een leerwerkplek. Je hebt immers een praktijksituatie nodig om nieuwe kennis toe te passen in de praktijk.

  Aanmelden kan door een mail te sturen naar oso@fontys.nl met vermelding van de module(s) die je wil volgen. Bekijk hier alle modules. Wil je weten waar en wanneer modules uitgevoerd worden? Bekijk de roosters.

  Heb je nog vragen? Neem contact op via oso@fontys.nl of 08850 77133. .