Management in de Zorg (deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Arts
MAIL BEL: 0885077022
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over deze opleiding

Het beste uit jezelf en uit anderen halen. Met deze opleiding combineer je op unieke wijze theorie én praktijk. Je leert hoe je kunt leiden met impact, hoe je jouw team(leden) het beste kunt coachen en meeneemt in veranderingen en hoe je de zorg/ dienst slim verbetert. Daarbij hoort een goede bedrijfsvoering, dat je een project kunt leiden en de dienstverlening kunt innoveren. De bachelor duurt 4 jaar, maar afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring kun je de opleiding in 3 tot 3,5 jaar afronden. Er is 1 dag per week les.

Waarom deze opleiding

  • De continue koppeling tussen theorie en de praktijk. De lesstof pas je direct toe in jouw eigen werk.
  • Persoonlijk contact. We zijn kleinschalig en zeer betrokken bij jouw studietraject.
  • Ontwikkeling van je leiderschapskwaliteiten door inspirerende bijeenkomsten.
  • De docenten zijn vakbekwaam met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. De sfeer is open en we werken continu aan vernieuwing, die past bij de ontwikkelingen in de beroepspraktijk, waarbij we jou uitnodigen om hierin mee te denken.
Direct aanmelden

Voor wie is de opleiding

Je geeft leiding (of hebt die ambitie) aan een team/ werkeenheid binnen een zorginstelling of dienstverlenende organisatie. Hierbij staat het creëren van een optimaal werk- en leerklimaat centraal. Je ziet uitdagingen in het meedenken over innovaties en de veranderingen die daardoor ontstaan. Je bent geïnteresseerd in hoe de financieringsstromen in de organisatie bijdragen aan het behalen van de organisatie-doelen. Je volgt externe ontwikkelingen en vertaalt deze naar wat er intern nodig is. Jouw hoofddoel is anderen enthousiasmeren, mee te nemen in de strategische opdrachten en deze gezamenlijk uit te voeren waarbij je het persoonlijk leiderschap bij de medewerkers stimuleert.

Contact opnemen