Management in de Zorg (deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Arts
MAIL BEL: 0885077022
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over deze opleiding

Het beste uit jezelf en uit anderen halen. Met deze opleiding combineer je op een unieke wijze theorie én praktijk. Je werkt in de zorg, welzijnssector of maatschappelijke dienstverlening en wil jouw leiderschaps- en managementvaardigheden vergroten. Er is één dag in de week les. Afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring kun je de opleiding in 3 tot 3,5 jaar afronden.

Meer over de inhoud

Waarom deze opleiding

In het werkveld is er behoefte aan medewerkers die beleid kunnen vertalen in operationele doelen en middelen en die kansen kunnen benutten. Leiderschapsvaardigheden zijn hierbij van groot belang. In de opleiding leer je om individuen en teams te faciliteren en zo gezamenlijk te komen tot de beste resultaten..

Met onze expertise en ervaring weten wij wat er van studenten in de beroepspraktijk wordt verwacht en in nauw contact met onze werkveldrelaties kunnen wij goed aansluiten op de ontwikkelingen in het beroepenveld. 

Direct aanmelden

Voor wie is de opleiding

Je werkt minimaal 20 uur in de beroepspraktijk (zorg, welzijn of maatschappelijke dienstverlening). Hier voer je ook je studieopdrachten uit. Daarvoor is het belangrijk dat je op je werk de ruimte krijgt om opdrachten uit te voeren en dat je toegang hebt tot diverse informatiebronnen. Je gaat actief op zoek naar nieuwe informatie om vraagstukken uit te praktijk aan te pakken. Je neemt daarbij de regie over je eigen leerproces. Je kunt daarbij rekenen op persoonsgerichte begeleiding en ondersteuning.

Contact opnemen
Sfeerafbeelding Fontys

Open avond - 27 november

Ervaar de opleiding en kom een keer meelopen

Je bent altijd welkom om een dag mee te lopen met een studiegroep. Je kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken via 08850 77022.