Technische Bedrijfskunde (deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd ook in Voltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science
Tweejarige hbo-opleiding
Associate degree
MAIL BEL: 0885077288
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over deze opleiding

Globalisering, robotisering en technologische ontwikkelingen stellen steeds andere en hogere eisen aan de kennis en vaardigheden van bedrijven en hun werknemers. Hoe anticipeer jij op deze ontwikkelingen en hoe vergroot jij je waarde op de arbeidsmarkt? Een van de grootste bottlenecks voor groei van bedrijven is de beperkte beschikbaarheid van voldoende en goed opgeleide professionals. De vernieuwde opleiding Technische Bedrijfskunde biedt een antwoord op de vraag hoe de professional van nu opgeleid moet worden in een continu veranderende wereld. Daarom wordt deze opleiding flexibel en modulair aangeboden.

Meer over de inhoud

Waarom deze opleiding

De opleiding sluit aan op de wensen van de arbeidsmarkt. Je mag de vraagstukken uit je werk voorleggen tijdens je studie. Daardoor ontstaat er een goede wisselwerking tussen opgedane kennis en praktijkervaring. Je volgt een gepersonaliseerde leerroute, passend bij jouw werk- en privésituatie en studeert in jouw tempo met coaching door praktijk- en vakdocenten. De samenwerking met je medestudenten zorgt ervoor dat je een groter en steviger netwerk ontwikkelt. Bovendien studeer je in kleine groepen en heb je veel persoonlijk contact met je docenten.

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding

Ben jij toe aan een nieuwe carrièrestap? Wil je groeien in je rol als manager, succesvoller zijn als ondernemer of processen binnen je organisatie of bedrijf verbeteren? Dan is deze deeltijdbacheloropleiding Technische Bedrijfskunde echt iets voor jou! Deze hbo-managementopleiding is in samenwerking met het bedrijfsleven ontwikkeld. Uniek aan deze bacheloropleiding is dat jij je tijdens de studie kunt specialiseren in: Ondernemerschap, Bedrijfsoptimalisatie of Management. De opleiding wordt aangeboden in Eindhoven in de Brainport Regio, een technologieregio van wereldformaat. Juist hier zijn volop kansen voor technisch bedrijfskundigen!

Sfeerafbeelding Fontys

Open avond - 10 juni

Ontmoet tijdens deze informatiebijeenkomst docenten van Technische Bedrijfskunde en ontdek of deze studie bij je past.

Studenten over de opleiding

Studenten Jacco en Marc vertellen in dit filmpje hoe zij werk en studie combineren.

Bekijk meer verhalen van studenten

Inhoud van de opleiding

Sfeerafbeelding Fontys
Meer over de inhoud