Toegepaste Psychologie (deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd ook in Voltijd
Locatie
Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science
Lesdagen en -tijd
dinsdag 16.30 - 21.15 uur
MAIL BEL: 08850 77414
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding
Het onderzoeken, beïnvloeden van menselijk gedrag en het op praktische wijze toepassen van deze kennis staat centraal in deze opleiding. Als professional draag je bij aan een duurzame en inclusieve samenleving. Je leert de talenten van mensen te benutten en weet hoe je die goed kunt waarnemen, interpreteren en versterken.
Meer over de inhoud

Jouw profiel

We verwachten dat je inmiddels al wat werkervaring hebt. Je bent geïnteresseerd in het gedrag van mensen en hebt een onderzoekende houding. Wanneer je daarnaast gevoel hebt voor exacte vakken, zoals wiskunde en biologie, is de opleiding Toegepaste Psychologie mogelijk iets voor jou. Het is hard werken, de opleiding vergt naast de contacturen behoorlijk wat tijd om zelfstandig te studeren. We verwachten van je dat je zelf regie neemt over je (studie)loopbaan. Daarnaast is het belangrijk dat je vanaf het tweede jaar voor iedere module over een geschikte praktijkplek beschikt.

Direct aanmelden

De kracht van flexibel studeren

De deeltijdopleiding is opgebouwd uit modules waarin een beroepsrol centraal staat. We bieden een ‘blended learning’ programma aan: een combinatie van online en offline leren en praktijkleren. Naast het volgen van de vierjarige opleiding is het ook mogelijk één of meerdere modules los te volgen. Voor iedere afzonderlijke module ontvang je dan een certificaat. De volledige deeltijdopleiding bestaat uit 8 modules voor in totaal 240 studiepunten (European credits, EC). Wanneer je alle studiepunten hebt behaald, ontvang je het getuigschrift Bachelor of Science (BSc).

Contact opnemen

Alternatief voor een open avond?

Kennismaken met Toegepaste Psychologie (deeltijd)
Ja, ik bekijk graag de mogelijkheden

Esther van Deijk over de deeltijdopleiding Toegepaste Psychologie

In deze video is Toegepaste Psychologie-student Esther van Deijk aan het woord. Ze werkt als transferverpleegkundige bij een grote GGZ-organisatie in de regio Rotterdam. Als begin dertiger (32 jaar) heeft ze behoefte aan verbreding en verdieping en dat wil ze bewerkstelligen met deze opleiding.

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.

Inhoud van de opleiding

Hoe zit deze opleiding in elkaar?

Sfeerafbeelding Fontys
Meer over de inhoud
Sfeerafbeelding Fontys

Studenten over deze opleiding

lees de verhalen van onze eigen studenten

Werkzoeken is voorbij. De toekomst is aan de werkmaker.

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.