Kom je kennismaken?

Wil jij uitzoeken welke opleiding je wilt gaan doen? Dan zit je hier goed! We hebben allerlei informatie en events die jou helpen om een keuze te maken. We zetten ze hier voor je op een rijtje. Tot snel!
Kennismaken met onze opleidingen, onze studenten en docenten en onze gebouwen gaat dit jaar anders dan wij en jij gewend zijn. We denken dat we je ook online goed kunnen helpen. Maar de sfeer proeven doe je natuurlijk het beste live bij ons. Het programma lag al klaar, maar helaas mogen we voorlopig geen activiteiten op de campus aanbieden. We hopen je binnenkort online te zien en zetten alles op alles om je in 2021 live te ontmoeten.

16 - 20 november

Online voorlichtingen per opleiding

Alle opleidingen organiseren in deze week één of meer online voorlichtingen. Je ontvangt informatie over de inhoud en (keuze) mogelijkheden van de opleiding. Er is ook volop ruimte om je vragen te stellen via de chat. Dit helpt je om een beeld te krijgen van de opleiding!

Doe je mee? Meld je aan en ontvang ruim op tijd van ons een link om deel te kunnen nemen. Iedere voorlichting duur max een uurtje, je kunt je dus aanmelden voor meerdere presentaties.

Sfeerafbeelding Fontys

Webinars voor jou

Je kunt online ook al een heel eind komen met informatie verzamelen en kennismaken met één of meerdere opleidingen. En dat kan 24/7 ! Weet je echt nog niet waar je moet beginnen met kiezen probeer dan deel te nemen aan een van de webinars over studiekeuze. En laat je ouders gerust mee kijken!

Kennismaken met een opleiding

Altijd, 24/7

Wist je dat veel opleidingen naast inhoudelijke opleidingsinformatie alle filmpjes, voorbeeldopdrachten, videopresentaties en mogelijkheden om te whatsappen met studenten en/of docenten bij elkaar hebben gezet op een pagina Kennismaken? Kies je opleiding en bekijk de extra informatie.

Sfeerafbeelding Fontys


Webinars voor ouders

Je kind kan volgend jaar een bachelor opleiding gaan doen maar weet nog niet wat of waar. Veel scholieren ervaren studiekeuze als een ver van hun bed show. Als ouder kun je ze daarbij prima helpen! Hoe? Tijdens de webinars die we voor ouders organiseren helpen we je hiermee op weg!

Magazines: vraag aan of download

Voor jou

In het handige 'Wat kies jij magazine' staan de opleidingen die je bij Fontys kunt doen overzichtelijk en per onderwerp bij elkaar. Het kan je verder helpen in jouw route naar de juiste keuze!

Voor ouders

Het magazine 'Wat kiest je kind' is staat vol met met informatie en tips voor ouders van kinderen die willen gaan studeren.

De magazines liever per post ontvangen? Dat kan ook, we sturen ze graag naar je op.

Sfeerafbeelding Fontys