Krijg een goed beeld van hoe jouw opleiding eruit gaat zien.
Hoe gebruik je technologie om zorg op afstand te leveren? Welke techniek is er om goede metingen te doen? Welke zorg hebben patiënten nu eigenlijk écht nodig? Met robotica, hulpmiddelen én de nieuwste apparatuur help jij de zorg vooruit. Je leert onderzoeken en advies geven.
In deze tweejarige opleiding is praktijkervaring belangrijk. Daarom loop je meteen stage én werk je samen met je medestudenten. Een studiejaar heeft vier periodes. Iedere periode is opgedeeld in tien weken. Daarvan krijg je negen weken les en is de laatste week voor toetsen. Je werkt iedere periode aan thema's waarin zorg en technologie samenkomen.
Jij bent straks dé expert in zorg en technologie. Met deze thema's ga je aan de slag:
In periodes 1 en 3 heb je wekelijks drie dagdelen onderwijs, één dagdeel zelfstudie en 24 uur stage. In periodes 2 en 4 heb je twee dagdelen Community of Practice, één dagdeel onderwijs, één dagdeel zelfstudie en 24 uur stage. Een Community of Practice is een werkgroep waarin je met medestudenten aan de theorie werkt die je hebt geleerd.
De eerste helft van het tweede jaar ga je verder met het leren in thema's en de community of practice. Dit jaar werk je aan de thema's:
De tweede helft van het jaar is voor afstuderen op je stageplek. Je kiest een afstudeeronderwerp in overleg met een opdrachtgever, zoals een adviesrapport over online-diensten in een huisartsenpraktijk of de temperatuur van de patiënt op de operatiekamer.
Benieuwd wat er allemaal staat te gebeuren tot en na het aanmelden voor deze opleiding? Bekijk het hele aanmeldproces.
Meld je aan voor de Open dag, een online voorlichting of één van de andere activiteiten om kennis te maken met de opleiding.
We helpen je graag verder.