• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Zoek je een opleiding op het gebied van chemie, biologie, technologie en voeding, die je voorbereidt op een wereld die voortdurend in ontwikkeling is? Dan is Applied Science jouw opleiding!

Deskundige docenten en medewerkers helpen je om succesvol te zijn. Ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je (verder) te helpen. We verwachten van jou dat je je in wilt zetten en er hard voor wilt werken.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten?

In een prima sfeer werken we met jouw mogelijkheden en talenten. We bereiden je voor op een toekomst die razendsnel verandert. Technologie speelt een belangrijke rol, maar we verliezen nooit uit het oog dat het in de wereld altijd om mensen gaat.

Bij Applied Science staat een individuele benadering voorop: het gaat om joúw talenten, joúw opleiding en joúw toekomst!  

Wat verwachten wij van jou?

Je wilt graag werken met én voor mensen. De kwaliteit van leven staat voorop. Natuurlijk ben je geïnteresseerd in biologie, chemie (scheikunde), voeding, technologie, gezondheidszorg en/of medisch laboratoriumonderzoek.

Jij wilt het beste uit jezelf halen en je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen studie. Je bent een serieuze, harde werker, onderzoekend, nieuwsgierig en niet snel tevreden. Je wilt graag en hard studeren, je vindt een prettige sfeer belangrijk en daar draag je zelf aan bij. Je kunt goed met anderen samenwerken, maar je kunt ook goed alleen aan de slag gaan.

Open dag - 24 november

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Whatsapp met onze studenten

Heb je een vraag voor onze studenten? Wil je weten wat zij van de opleiding vinden? Stuur Fleur of Matthijs een appje!

Student voor 1 dag?

Kom een dagje proefstuderen of meelopen!

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science