• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Bedrijfsmanagement MKB leidt op voor managementfuncties in een (technisch) MKB-bedrijf en is een technisch bedrijfskundige studie. Onderwerpen als financiën, commercie, logistiek, organisatiekunde en ondernemerschap komen aan bod. MKB-bedrijven hebben behoefte aan breed inzetbare bedrijfsmanagers die overzicht houden over alle bedrijfsprocessen. Ook als je (later) zelf een bedrijf wilt starten of overnemen, is deze studie een goede keuze. Dus ben jij op zoek naar een praktische, brede managementstudie? Vind jij het leuk om in een klein tot middelgroot bedrijf alle touwtjes in handen te hebben? Oriënteer je dan op Bedrijfsmanagement MKB.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

We bieden kleinschalig en persoonlijk onderwijs. Goede, inspirerende docenten met ervaring in het bedrijfsleven, begeleiden je en zorgen dat jij optimaal kunt studeren. Door intensief met andere studenten samen te werken in projectgroepen leer je als groep verantwoordelijkheid te nemen en ontdek je waar je eigen kwaliteiten en talenten liggen. Ook leer je zelfstandig te werken en ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. In vier jaar zorgen we er samen voor dat je klaar bent voor het bedrijfsleven.

Wat verwachten wij van jou

Je vindt het leuk om als leidinggevende aan de slag te gaan en het spreekt je aan om in een technische omgeving te werken. We verwachten een onderzoekende, ondernemende en praktische houding van je. Je vindt het fijn om in groepen te werken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken. Ininiatief nemen, creatief zijn en vooruit denken passen bij je, net zoals die vaardigheden bij een zelfstandig ondernemer of leidinggevende onmisbaar zijn. Spreekt dit je aan, dan is onze opleiding BMKB echt iets voor jou!

Sfeerafbeelding Fontys

Open dagen

Meer informatie

Student voor 1 dag

Wil je in één dag een volledig beeld krijgen van de opleiding? Kom dan proefstuderen of een dagje meelopen!

Sfeerafbeelding Fontys

Studenten over Bedrijfsmanagement MKB

Uniek, ondernemend, veelzijdig, praktisch en samenwerken!

Sfeerafbeelding Fontys
Dit moet je lezen!

Bedrijfsmanagement MKB in één minuut!

MKB-bedrijven gezocht

Sfeerafbeelding Fontys
Lees meer
Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Locatie
Eindhoven, Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science
Specialisatiemogelijkheid
Automotive Management
MAIL BEL: 0885077322

Heb je een vraag?

We helpen je graag verder!

08850 77322
bedrijfsmanagementmkb@fontys.nl
0031618347793

Studiekosten

Collegegeld, studieboeken, laptop, ...

De kosten op een rij