• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Bedrijfsmanagement MKB is een technisch bedrijfskundige studie voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) en leidt op voor managementfuncties in een (technisch) MKB-bedrijf. Binnen de opleiding komen onderwerpen als financiën, commercie, organisatiekunde, logistiek en ondernemerschap aan bod. Bedrijven die tot het MKB behoren, hebben behoefte aan breed inzetbare bedrijfsmanagers die overzicht houden over alle bedrijfsprocessen. Ook als je (later) zelf een bedrijf wil starten of overnemen, is deze studie een goede keuze. Dus ben jij op zoek naar een praktische, brede managementstudie? Vind jij het leuk om in een klein tot middelgroot bedrijf alle touwtjes in handen te hebben? Oriënteer je dan op Bedrijfsmanagement MKB.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

We bieden kleinschalig en persoonlijk onderwijs. Goede, inspirerende docenten met ervaring in het bedrijfsleven, geven je veel begeleiding en zorgen dat jij optimaal kunt studeren. Door intensief met andere studenten samen te werken in projectgroepen leer je als groep verantwoordelijkheid te nemen en ontdek je waar je eigen kwaliteiten en talenten liggen. Ook leer je zelfstandig te werken en ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. In vier jaar zorgen we er samen voor dat je klaar bent voor het bedrijfsleven.

Wat verwachten wij van jou

Je vindt het leuk om als leidinggevende aan de slag te gaan en het spreekt je aan om in een technische omgeving te werken. We verwachten een onderzoekende, ondernemende en praktische houding van je. Je vindt het fijn om in groepen te werken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken. Ininiatief nemen, creatief zijn en vooruit denken passen bij je, net zoals dat die bij een zelfstandig ondernemer of leidinggevende onmisbaar zijn. Spreekt dit je aan, dan is onze opleiding BMKB echt iets voor jou!