• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Bedrijfsmanagement MKB (BMKB) is een brede managementopleiding en leidt op voor managementfuncties in een technische MKB-omgeving. Binnen de opleiding komen onderwerpen als financiën, commercie, organisatiekunde, logistiek en ondernemerschap ruim aan bod. Bedrijven die tot het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) behoren, hebben behoefte aan breed inzetbare bedrijfsmanagers die overzicht houden over alle bedrijfsprocessen. Heeft dit je interesse, wil je zelf een onderneming starten of thuis het bedrijf overnemen; dan is BMKB zeker het kiezen waard.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

We bieden kleinschalig en persoonlijk onderwijs. Goede, inspirerende docenten, met ervaring in het bedrijfsleven, geven je veel begeleiding en zorgen dat jij optimaal kunt studeren. Door intensief met andere studenten samen te werken leer je als groep verantwoordelijkheid te nemen en ontdek je waar je eigen kwaliteiten en talenten liggen. Ook leer je zelfstandig te werken en ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. In vier jaar zorgen we er samen voor dat je klaar bent voor het bedrijfsleven.

Wat verwachten wij van jou

Je vindt het leuk om een leidinggevende functie te hebben en het spreekt je aan om in een technische omgeving te werken. We verwachten een onderzoekende, ondernemende en praktische houding van je. Je vindt het fijn om in groepen te werken, maar weet ook zelfstandig van aanpakken. Ininiatief nemen, creatief zijn en vooruit denken passen bij je, net zoals dat die bij een zelfstandig ondernemer of leidinggevende onmisbaar zijn. Spreekt dit je aan, dan is onze opleiding BMKB echt iets voor jou!

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Locatie
Eindhoven, Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science
Specialisatiemogelijkheid
Automotive Management
MAIL BEL: 0885077322

Aanmelden

Aanmelden doe je bij studielink.
Voor deze opleiding gebruik je:

Instituut Fontys Hogescholen
Locatie Eindhoven, Tilburg
Opleiding B Technische Bedrijfskunde
Zo pak je het aan

Contact met de opleiding

08850 77322
bedrijfsmanagement@fontys.nl

Interesse in andere technisch bedrijfskundige opleidingen? Ga dan naar...