• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

Over de opleiding

De opleiding richt zich hoofdzakelijk op studenten met een mbo-4 diploma die een voltijds programma willen volgen op het gebied van marketing en sales en die na hun studie bijvoorbeeld  (online) Salesmedewerker, (online) Marketing / communicatieadviseur, Verkoopmedewerker binnendienst, Assistent Marketing manager, Assistent (online) marketeer of Projectleider marktonderzoek willen worden.

Gedurende de opleiding wordt er intensief samengewerkt met het regionale bedrijfsleven. De opleiding vindt immers zijn oorsprong in de vraag van bedrijven die gevestigd zijn in de Brainportregio Eindhoven. Zij zijn op zoek naar hbo afgestudeerden die in staat zijn om de dagelijkse praktijk en strategie aan elkaar te verbinden.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten?

Bij ons staan centraal: jouw toekomstige beroep, jouw leerproces en jouw individuele talenten. Voor de beroepssituaties betekent dit concreet dat we tijdens lessen, opdrachten, stage en afstuderen intensief samenwerken met organisaties uit de Brainportregio Eindhoven. Uiteindelijk moet jij door ervaringen de kans krijgen om je ideeën en geleerde theorieën toe te passen en je aan de hand daarvan te ontwikkelen. 

Bij ons is het proces van leren minstens zo belangrijk als de uitkomst ervan. Fouten maken mag, leren moet. Je bent onderdeel van een community. Dit kan een klas, studie loopbaan begeleidingsgroep, of projectgroep zijn. De community vormt een verbindende factor en wordt begeleid door een klein team van docenten met ruime praktijkervaring. 

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een commerciële instelling, bent creatief en nieuwsgierig. Je hebt al een vak geleerd op het mbo en je bent daar trots op. Je daagt jezelf uit door je vakkennis te verdiepen en te verbreden. Je wil groeien in onderzoekend vermogen en kritisch denken. Je steekt de armen uit de mouwen en bent uiteindelijk in staat om de dagelijkse praktijk te verbinden met strategie.

 

Inhoud van de opleiding

Hoe zit deze opleiding in elkaar?

Meer over de inhoud
Opleidingstype
Associate degree
Studievorm
Voltijd ook in Deeltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September
Studieduur
24 maanden
Graad (titel)
Associate degree
Sfeerafbeelding Fontys

Open dag - 09 november

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Wat is een Associate degree?

Contact met de opleiding

08850 77266
marketingmanagement@fontys.nl