• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

De opleiding Commerciële Economie DBC bereidt je voor op een commerciële toekomst in de digitale wereld. Je leert alles over innovatieve digitale marketingstrategieën, hoe je een start-up opzet en hoe je innovatieve digitale concepten ontwikkelt.

Na je afstuderen ga je bijvoorbeeld aan de slag als online marketeer, innovatiemanager, brandmanager. Of je solliciteert op functies die aansluiten op het algemene CE-profiel.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

We leiden je op tot commercieel econoom en leren je om digitale concepten te ontwerpen en vermarkten. Al tijdens de opleiding brengen we je in contact met bedrijven die digital experiences ontwikkelen en klanten helpen met hun online ambities en uitdagingen. Het gaat hierbij om digital agencies, start-ups of de innovatieafdelingen van bedrijven. Bij dit type bedrijven loop je ook stage tijdens je opleiding Commerciële Economie DBC. Denk aan bedrijven als TamTam, Freshheads, Coolblue, Netvlies of grote bedrijven als Heineken en Philips.

Wat verwachten wij van jou

Je hebt ambitie, bent creatief, nieuwsgierig en wordt enthousiast van innovaties in de digitale wereld. Je bent altijd online en ziet commerciële kansen in digitale ontwikkelingen. Bovendien vind je het leuk om vernieuwende ideeën te vertalen naar commerciële plannen.

Droom jij van een succesvolle start-up of een carrière als online marketeer of visionair binnen een bedrijf? Loop je graag voorop en breng jij als projectleider technologie en creativiteit samen tot een commercieel doel? Dan is Commerciële Economie Digital Business Concepts écht een opleiding voor jou!

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Locatie
Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science
MAIL BEL: 0885077655

Aanmelden

Aanmelden doe je bij studielink.
Voor deze opleiding gebruik je:

Instituut Fontys Hogescholen
Locatie Tilburg
Opleiding B Commerciële Economie
Zo pak je het aan