• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Zie jij jezelf in een commerciële, resultaatgerichte, creatieve baan in de evenementen-, media-, muziek- of gaming branche? Tijdens de hbo-opleiding CE IEMES leer je nieuwe producten in deze branches op een creatieve manier in de markt te zetten. Dat gaat van festivals tot radio en tv, van films tot games en theaters tot pretparken. Na je opleiding ga je bijvoorbeeld werken in een marketingfunctie in de creatieve industrie, maar je kunt ook artist manager, producer of organisator van evenementen worden.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Je krijgt onderwijs dat past bij het landelijk profiel voor de commercieel econoom. In CE IEMES ligt de nadruk op marketing, nieuwe businessmodellen en ondernemerschap. Je wordt door docenten met praktijkervaring ingewijd in de business van evenementen, muziek, entertainment, media, theaters en pretparken. Het onderwijs bestaat uit colleges en groepsopdrachten voor bedrijven uit de (internationale) creatieve industrie. Daarnaast stimuleren we je om jezelf op persoonlijk en op professioneel gebied te ontwikkelen tot een zelfverzekerde young professional. Vanaf het eerste jaar maak je meteen meters in de praktijk.

Wat verwachten wij van jou

Als CE IEMES-student wil je boven de middelmaat uitstijgen in een opleiding die midden in de wereld staat. Verder is de opleiding meer dan een studie, want je zet je eigen evenementen op, managet je eigen band of doet vrijwilligerswerk op festivals. Je gaat ervoor en dat maakt je een topstudent. CE IEMES-studenten willen een concept, dienst of product neerzetten waar ze trots op zijn en dat van waarde is voor de creatieve industrie.

Open dag - 20 januari

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Meer opleidingen Commerciële Economie

Fontys heeft verschillende opties.

Opleidingstype
Hbo-bachelor