• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Kwaliteit en passie staan bij deze opleiding centraal. We leiden je op tot ontwerper in de elektrotechniek met passende praktijkervaring. Als elektrotechnisch engineer draag je bij aan het gemakkelijker en aangenamer maken van het leven. Dan hebben we het over amusement, de sport- en evenementenwereld, maar ook over industrie, gezondheidszorg en zaken als verkeersveiligheid of het intelligenter gebruiken van energie. Let's brighten the future!

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Als student bij ons leer je hoe je elektronische systemen van analoge en digitale elektronica ontwerpt. Wij hechten grote waarde aan talentontwikkeling. Je krijgt vanaf de start van je studie een persoonlijke studieloopbaanbegeleider toegewezen, die samen met jou plannen maakt, je prestaties volgt en de voortgang bespreekt.

Wij zorgen ervoor dat je alle ruimte krijgt om je elektrotechnische vaardigheden te oefenen en verder te ontwikkelen door uitdagende bedrijfs- en onderzoeks-projectopdrachten uit te voeren, die resulteren in concrete producten of oplossingen.

Wat verwachten we van jou

Heb je een passie voor techniek, ben je altijd nieuwsgierig hoe iets exact werkt en wil je actief aan de slag met de ontwikkeling van innovatieve producten? Als je vindingrijk en nauwkeurig bent en wiskunde een van je favoriete vakken is, dan is Elektrotechniek de ideale opleiding voor jou. Wanneer je van begin af aan voldoende inzet toont, je leerstof consequent bijhoudt, dan zijn wij ervan overtuigd dat je al snel gewend raakt aan het studieritme van het hbo en dat je bij ons de stabiele basis legt voor een glansrijke carrière.