Sprint naar content

Studiekeuzetest

Je krijgt 38 activiteiten te zien. We vragen jou om bij elke activiteit twee antwoorden te geven. Een keer in hoeverre je de activiteit interessant vindt om te doen en een keer of je de activiteit kan/er goed in bent.

  • {{question.label}}

    • {{answer.label}}

    • {{answer.label}}

  • Contactgegevens

    Vul hier je contactgegevens in en ontvang ons advies per e-mail.

    Fontys helpt je graag met je studiekeuze. Bijvoorbeeld door je uit te nodigen voor voorlichtingsactiviteiten en/of je te informeren over speciale (verkorte) trajecten afgestemd op je vooropleiding en opleidingsinteresse(s).

Beste {{fitResults.roepnaam}},

Je hebt aangegeven wat je leuk vindt om te doen en wat je al goed kan. Iedereen is uniek en heeft een eigen combinatie aan persoonskenmerken. Uit deze test komt naar voren dat jouw voorkeurskenmerken {{primaryProfile.koptekst}} en {{secondaryProfile.koptekst}}.

{{primaryProfile.koptekst}}

{{primaryProfile.omschrijving}}

{{secondaryProfile.koptekst}}

{{secondaryProfile.omschrijving}}

Nu je weet welke persoonskenmerken het meest op jou van toepassing zijn, kun je beter onderzoeken welke opleiding bij jou past. Bij Fontys zijn opleidingen ingedeeld in interessegebieden, hier beneden zie je de interessegebieden die het meest passend zijn bij jouw persoonskenmerken. Bij het doorklikken naar een interessegebied zie je alle opleidingen van Fontys op dit gebied. Gebruik de uitslag vooral om je te laten inspireren. Je kunt de uitslag ook teruglezen in je e-mail.