Sprint naar content

Alles over studiekeuze

Alles over studiekeuze

Je gaat studeren en je wil een studie volgen die je leuk vindt. Hoe moeilijk kan dat zijn, toch? Maar waar begin je dan? Hoe pak je een studiekeuze aan. Wij helpen je graag! Tijdens het maken van een keuze doorloop je een aantal stappen. In de eerste stap ga je je afvragen wie je bent, wat je
interessant vindt, welke kwaliteiten je hebt en wat je graag doet. Vervolgens ga je een of meerdere richtingen onderzoeken en maak je een selectie opleidingen die je mogelijk wil gaan doen. Hier ga je je in verdiepen.

In het handige 'Wat kies jij magazine' staan de opleidingen die je bij Fontys kunt doen overzichtelijk en per onderwerp bij elkaar. Het kan je verder helpen in jouw route naar de juiste keuze!

De Study Fair in plaats van open dagen

Als je op één van de eilanden woont kun je natuurlijk niet zo gemakkelijk naar een open dag in Nederland komen. Maar je vindt Fontys wel op de Study Fair op de eilanden in november. Daar kunnen studenten je vertellen over de ins en outs van studeren in Nederland en bij Fontys.

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Hulp nodig?

Je hebt al een keuze gemaakt voor een studie bij Fontys maar je hebt nog steeds twijfels over je keuze neem dan contact op met Khadija Jawad.

k.jawad@fontys.nl