Agenda item opzoeken

Opzoeken van het juiste agenda-item

 1. Zorg dat je ingelogd bent in GX!
 2. Via de controletool kun je eenvoudig zoeken naar het juiste agenda-item. Ga hiervoor naar (altijd met Chrome en nadat je via een ander tabblad van Chrome bent ingelogd in GX) in een ander tabblad naar Controlerappot instituten agenda-items.
 3. Kies in de tool jouw instituut ('dropdown menu' linksboven) en zoek vervolgens naar het type agenda item waarvoor jij het programma wil toevoegen (bijvoorbeeld Open Dag, Meeloopdag of Proefstudeerdag). Klik hierachter op de knop 'Tonen'.

  Figuur 1 Figuur 1
 4. Selecteer het betreffende agenda-item waarvoor jij het programma gaat toevoegen in de rechterkolom 'Open in GX' (zie figuur 2 hieronder).

  Klik met de rechtermuisknop op het woord ‘Open’ dat correspondeert met het agenda-item
  (zie afbeelding hieronder).

  Daarna klik je op ‘Linkadres kopiëren’ en plakt dit linkadres/URL in een nieuw venster, om in je agenda-item te komen.
  • Je wordt nu doorgelinkt naar het agendaitem in GX.

   Figuur 2 Figuur 2
  Een andere manier: in GX het agenda-item zoeken
  Natuurlijk kun je ook op jouw gewenste andere manier zoeken naar een agenda-item! Bijvoorbeeld in GX via de loep bovenaan de pagina ('geavanceerd zoeken') en vervolgens filteren op 'agenda-item' en een deel van de titel van het agenda-item intypen linksboven.

  Aangemaakt via voorlichtingsformulier?

  Indien je het agenda-item via het voorlichtingsformulier hebt aangemaakt, vind je in de afschrift van betreffend formulier ook de redactielink naar het agenda-item.