Partnerprogramma

Vindt u het, net als wij, belangrijk dat het huidige onderwijs aansluit op de praktijk? Wilt u als bedrijf als eerste in contact komen met talentvolle leerlingen? Kunt u bij uiteenlopende vraagstukken de frisse inbreng gebruiken van studenten? Wilt u meedenken en -werken aan toekomstbestendig onderwijs? Dan is ons Partners in Education (PiE) programma iets voor u!

Partner van FHEC worden?

Ons partnerprogramma wordt steeds groter: inmiddels hebben meer dan 100 bedrijven zich aangesloten bij ons als Partner in Education of Partner in Innovation. Zo brengen we het onderwijs en de praktijk dichterbij elkaar.

meld je organisatie aan als partner

Ben je al partner van FHEC?

We zijn heel blij met al onze partners die zich bij ons aangesloten hebben. We houden je daarom ook graag op de hoogte van ontwikkelingen binnen het onderwijs, events en nog vele andere interessante zaken.

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte!

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Brochure partnerprogramma

Binnen het Fontys partnerprogramma onderscheiden we twee soorten partners: Partners in Education en Partners in Innovation. Beide zijn met hun praktijkervaring van onschatbare waarde voor de continue ontwikkeling en vormgeving van ons onderwijs.

Wil je meer weten over ons partnerprogramma of gewoon alles nog eens rustig nalezen? Download dan onze brochure!

Locaties en contact