Kennismaken met de Pedagogisch Technische Hogeschool (PTH)

Welkom op de Online Oriëntatiepagina van de Pedagogisch Technische Hogeschool (PTH)

Regelmatig worden vanuit de PTH voorlichtingswebinars verzorgd met allerlei aanvullende informatie over de inhoud en (keuze-)mogelijkheden van de opleiding. Daarbij is er ook volop ruimte om tijdens het webinar je vragen te stellen via de chatfunctie om een goed beeld te krijgen van de opleiding.

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Betreft het een opleiding met startmoment in februari?

Ben je geinteresseerd in een Fontys Pro opleiding met startmoment in februari en wil je dan starten met je studie? Op 26 januari kun je deelnemen aan de voorlichtingsavond van de opleiding naar jouw keuze met februari instroom. Kijk in het overzicht voor deelnemende opleidingen. Niet alle opleidingen hebben een startmoment in februari.

Op woensdag 30 maart 2022 vindt weer een voorlichtingsavond plaats voor alle
Fontys Pro opleidingen. Wil je bericht van ons krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Op deze online oriëntatiepagina vind je een goed beeld van de opleiding door presentaties van de opleidingen, ervaringen van studenten en staat een team van docenten klaar om je te helpen met alle vragen over jouw persoonlijke situatie en de aansluiting van de studie daarop. Wellicht kun je dan al sneller dan je denkt de rol van docent of onderwijsondersteuner vervullen, want de opleiding houdt maximaal rekening met wat je al doet, weet en kan!

Om je te verzekeren van een goede studiekeuze, laten we je graag breed oriënteren op de vele mogelijkheden die de Pedagogisch Technische Hogeschool aanbiedt in deeltijdopleidingen voor diverse onderwijsfuncties en educatieve functies in het bedrijfsleven.

Online proefstuderen

Maak kennis met je studie naar keuze door het meevolgen van een online college. Onze opleidingen zijn volledig omgeschakeld naar het volgen van lessen via MS Teams. Neem contact op met de docent van je studiekeuze en vraag naar de mogelijkheden voor een kijkje in de keuken!
Zo krijg je nog beter een beeld of de opleiding ècht bij je past.

Henk Versluis

Coördinator Leraar Technisch Beroepsonderwijs.

Stel mij een vraag via e-mail stel mij een vraag via whatsapp

Roel Martens

Coördinator Dienstverlening en Producten & Produceren, Installeren en Energie

stel een vraag via e-mail stel mij een vraag via whatsapp

Frank Janssen

Coördinator Leraar Consumptieve Techniek

stel mij een vraag via e-mail stel mij een vraag via Whatsapp

Sandra Janssen

Coördinator verkorte opleiding LTB en PDV

stel mij een vraag via e-mail stel mij een vraag via whatsapp

Nicky Jansen

Coördinator Pedagogisch Didactisch Getuigschrift of -Diploma.

stel mij een vraag via e-mail stel mij een vraag via whatsapp

“Door flexibilisering kan ik mijn eigen invulling geven aan mijn studie”

Damien van Diggele, student LTB

Mark Raaijmakers, oud-student CT

“Ik ben besmet geraakt door het virus onderwijs, want wat is het toch leuk om studenten een vak te leren”

Werken in het onderwijs: de baan van je leven!

Fontys-alumnus Daan Verleg

Roel Akkerman oud-student PTH-Automotive

“Het is niet de grootste school, maar wel de beste!"

Zij-instroom: ook iets voor jou?

Uitleg 'Pedagogisch Didactisch Getuigschrift'

Locaties en contact