• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Onze moderne wereld draait op ICT. En er gaat geen dag voorbij dat er niet wordt gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen. Dit vraagt om veelzijdige en flexibele ICT-opleidingen, die snel inspelen op alles wat er om ons heen gebeurt.

Bij Ad-ICT krijg je een brede oriëntatie op het vakgebied ICT. Gedurende de opleiding maak je keuzes om je voor te bereiden op het beroep dat het beste aansluit bij jouw interesses, talenten en passies.. Na je studie is er volop werk voor een prima salaris.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

In de ICT gaan ontwikkelingen razendsnel. Nieuwe ideeën en producten kunnen blijven bestaan, maar ook snel achterhaald zijn. De toekomst is onvoorspelbaar. 

Wij bieden jou daarom een stevige basiskennis, waarop je in de toekomst kunt terugvallen. Na je basis bepaal je zelf waarin je je wilt specialiseren: we geven je vele mogelijkheden. Ons onderwijs sluit zo dicht mogelijk aan bij de praktijk. Dat kan door onze intensieve samenwerking met ruim 100 gerenommeerde ICT- bedrijven. Na je studie bezit je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om in je beroep goed te kunnen functioneren.

Wat verwachten wij van jou

Je bent nieuwsgierig, flexibel en initiatiefrijk. Je hebt doorzettingsvermogen en werkt graag samen met anderen. Je realiseert je, dat wat je vandaag leert, morgen verouderd kan zijn. Je kiest na een half jaar je eigen persoonlijke leerroute door het kiezen van een profiel waarna je geleidelijk specialiseert naar een specifieke praktische functie. Elk semester maak je een keuze, waarbij je bovendien goed begeleid wordt. Je ontwikkelt je talenten en bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen in het bedrijfsleven.