• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Automotive Management leidt op voor managementfuncties op het gebied van financiën, commercie, organisatiekunde of logistiek in de automotive branche. Deze specialisatie binnen Bedrijfsmanagement MKB is uniek in Nederland! Heb je iets met auto's, bussen, trams, motorfietsen of voertuigen in het algemeen? Heb je interesse in mobiliteit en wil je deze interesse combineren met je beroep als technisch manager? Oriënteer je dan op Automotive Management! De mix van management en automotive maken de studie veelzijdig en boeiend. Deze opleiding stoomt je klaar voor een plek in een high tech regio.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

We hebben de lat hoog liggen en dat is best een uitdaging voor jou maar ook voor ons. Wij bieden persoonlijk en kleinschalig onderwijs. Goede docenten en veel begeleiding zorgen ervoor dat jij uiteindelijk over die lat kunt springen. We leren je steeds zelfstandiger te werken en je professionele vaardigheden te ontwikkelen. Samenwerken en als groep verantwoordelijkheden nemen zorgen voor een belangrijk deel van je professionele ontwikkeling. Samen zorgen we ervoor dat jij straks klaar bent voor het 'echte' werk.

Wat verwachten wij van jou

Je hebt belangstelling voor voertuigen en mobiliteit in het algemeen. Je vindt het leuk om die interesse te combineren met een beroep als technisch manager. Als manager in spé verwachten we daarom van jou een onderzoekende en praktische houding. Je bent bereid om zowel zelfstandig als in groepen te werken. Ook neem je initiatief en ben je creatief, want zelfstandig ondernemers en leidinggevenden denken altijd vooruit. Spreekt dit je aan, dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Locatie
Eindhoven, Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science
Specialisatie van
Bedrijfsmanagement MKB
MAIL BEL: 0885077288