Vormgeving en creatie

Grafische vormgeving voor instituten

De dienstverlening op het gebied van dtp/opmaak en creatie voor de Fontysinstituten is vanaf 15 april 2022 ondergebracht bij drie geselecteerde ‘partnerbureaus’: Canon, Delta3 en Happy Horizon.

Naast de feitelijke uitvoering van de opdracht verzorgen de drie bureaus ook de totale traffic rondom de opdracht, vanaf de briefing/intake tot en met - indien gewenst en van toepassing - het (laten) leveren van drukwerk.

Onderdeel van de aanbesteding is dat bij opdrachten met een verwachte waarde van > € 5.000 excl. btw altijd bij alledrie partijen een offerte wordt aangevraagd. Maar doe, ook bij kleinere opdrachten, met alledrie bureaus ervaring op en kijk welk bureau het beste past bij jou of bij jouw opdracht!

Voor een correct en soepel verloop van de opdrachten is het uiteraard van groot belang dat de content (tekst, beeld) tijdig, volledig en volgens de juiste aanleverspecificaties wordt aangeleverd. Stem dit vantevoren dan ook goed af met het bureau!

Voor vragen of opmerkingen over de samenwerking met de externe partners kun je contact opnemen met Peter Hattink van dienst M&C

Grafische vormgeving voor diensten en CvB

De zeven diensten van Fontys én het College van Bestuur kunnen voor vormgevingsvragen en -opdrachten terecht bij de vormgevers van dienst M&C.

Bij hen kun je zowel voor offline als online vormgevingsvragen en -opdrachten terecht. De gerealiseerde uren worden achteraf, tegen een tarief van € 65,00 per uur, via het pluspakket doorbelast.

Nota bene: in periodes met te weinig personele capaciteit is het mogelijk dat de diensten voor offline opdrachten worden doorverwezen naar een van onze externe bureaus.

Het schema studio-overzicht expertises geeft een mooi overzicht van de verschillende expertises van de vormgevers. Je kunt direct contact opnemen (per e-mail) met de vormgever die het beste past bij jouw vraag of opdracht.

Vier vormgevers van dienst M&C:

Sfeerafbeelding Fontys

Vincent van Brink
v.brink@fontys.nl

Sfeerafbeelding Fontys

Danielle Noordhoff
d.noordhoff@fontys.nl

Sfeerafbeelding Fontys

Bianca Vos-Beckers
b.beckers@fontys.nl