SIC Arbeid | Tilburg

Wat is het SIC Tilburg?

Een Sociaal Innovatie Centrum (SIC) is een innovatief onderwijsconcept van Fontys in samenwerking met externe partners op het gebied van sociale innovaties. Het Sociaal Innovatie Centrum Tilburg is een samenwerking van Fontys Hogescholen en Midpoint Brabant. Studenten van Fontys Hogeschool HRM en Psychologie werken daar samen met twee uitvoeringsorganen van Midpoint; MCSI en Leren en Werken.

LEES VERDER

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep derdejaars- en afstudeerstudenten die een alternatieve stage volgen. Deze alternatieve stage wordt een “Social Lab” genoemd en is een nieuw onderwijsconcept uitgezet bij Fontys.
Ons uiteindelijke doel is om ons eigen consultancy bureau op te richten, waarin we onze eigen opdrachten werven en onze eigen bedrijfsvoering doen. Dat betekent dus een bepaalde mate van autonomie, ondernemerschap en commercieel inzicht.
Momenteel bestaat ons team uit HRM-studenten en een toegepaste psychologie studente. Uiteindelijk is ons doel om een multi-discplinair team te vormen, zodat we ons nog breder kunnen inzetten.

Contact

sictilburg@fontys.nl
+31614617781

Route SIC Tilburg | Spoorzone | Gebouw 88

Burgemeester Brokxlaan 12, Tilburg

Locatiekaart op adres: Burgemeester Brokxlaan 12, Tilburg