Master Healthy Ageing Professional (deeltijd)

Opleidingstype
Master
Studievorm
Deeltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September
Studieduur
24 maanden
Graad (titel)
Master of Science

  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over de opleiding

We worden met zijn allen steeds ouder en willen dat op een gezonde manier doen. Als professional in het werkveld van gezondheid, welzijn en sport krijg je dan ook meer te maken met een steeds oudere doelgroep. Tegelijkertijd brengt de ouder wordende samenleving specifieke bestuurlijke, maatschappelijke en organisatorische uitdagingen met zich mee. De master Healthy Ageing houdt zich daarom bezig met dé toekomstvragen van de volksgezondheid.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten?

In de masteropleiding Healthy Ageing leiden we experts op die meer kennis hebben van veroudering en die de bestuurlijke, maatschappelijke en organisatorische uitdagingen van de ouder wordende samenleving kunnen onderzoeken.

We leren je om multidisciplinair en evidence-based aan de slag te gaan met innoveren en implementeren.  

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding

De master Healthy Ageing is voor gedreven en nieuwsgierige professionals die over de grenzen van de eigen discipline heen kunnen kijken om multidisciplinaire en complexe vraagstukken op het gebied van gezond ouder worden aan te pakken.

Je hebt een bacheloropleiding afgerond in de sector van gezondheid, welzijn of sport. Je kunt hierbij denken aan fysiotherapie, sociale studies, verpleegkunde, toegepaste psychologie, human resource management en sportkunde. De opleiding kun je zowel in deeltijd als in voltijd volgen.

Contact opnemen