Master Healthy Ageing Professional (deeltijd)

Opleidingstype
Master
Studievorm
Deeltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September
Studieduur
24 maanden
Graad (titel)
Master of Science

  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over de opleiding

We worden met zijn allen steeds ouder en willen dat op een gezonde manier doen. Dat brengt voor alle levensfasen specifieke maatschappelijke uitdagingen met zich mee.
Inzetten op een gezonde leefstijl, welzijn en participatie is essentieel, maar meteen complex met een zorgstelsel dat gebaseerd is op zorg en ziekte in plaats van op preventie en gezondheid. Organisaties uit de sectoren gezondheid, welzijn en sport zullen moeten samenwerken om gezondheid anders te gaan vormgeven.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten?

In de masteropleiding Healthy Ageing Professional leiden we experts op die het voortouw nemen in de transformatie en die samen met professionals uit de andere sectoren slimme en creatieve processen, producten en diensten ontwikkelen door middel van praktijkgericht onderzoek.

Na het volgen van de masteropleiding ben je in staat om deze vraagstukken effectief aan te pakken. Je zorgt ervoor dat mensen langer in goede gezondheid kunnen leven, je kunt organisaties beter met elkaar laten samenwerken en je integreert het doen van onderzoek in jouw werkzaamheden. Je spreekt en begrijpt de taal van verschillende disciplines in de sectoren gezondheid, welzijn en sport.

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding

Je bent gemotiveerd om samen met andere professionals vraagstukken met betrekking tot gezond oud worden aan te pakken. Je hebt een bacheloropleiding afgerond in de sectoren gezondheid, sport of welzijn. Je kunt hierbij denken aan Fysiotherapie, Sociale studies, Verpleegkunde of Sportkunde. De opleiding kun je zowel in deeltijd als in voltijd volgen.

De collegedagen voor de deeltijd zijn wekelijks op woensdagmiddag en -avond met een studielasting van 20 uren.

Contact opnemen