Over Fontys Pro

Sfeerafbeelding Fontys

Wat is Fontys Pro

Hier vind je alles wat Fontys voor professionals in huis heeft, samen op één plek. Van opleidingen en cursussen tot events, van interessant nieuws en persoonlijke verhalen tot minicolleges. Uniek is dat alle informatie op maat wordt gepresenteerd zodra je een profiel hebt aangemaakt of je voorkeur hebt aangegeven. Met Fontys Pro blijf jij als professional op de hoogte van ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Waarom Fontys Pro

In het hedendaagse werkveld ben je nooit uitgeleerd. De ontwikkelingen en vernieuwingen rondom producten, processen en diensten gaan in een rap tempo, dus bijblijven is voor professionals en bedrijven geen keuze meer, maar een must. Leren behoort hiermee tot een vast onderdeel van je (professionele) leven. Voor professionals die behoefte hebben aan een stevige kennisupdate heeft Fontys een palet aan mogelijkheden. Van korte inspirerende workshops en cursussen tot en met associate degree’s en deeltijd bachelor- of masteropleidingen. Voor bedrijven en organisaties is het van belang dat zijzelf en hun werknemers zich blijven ontwikkelen om hun kennis- en concurrentiepositie te behouden in deze regio.

Fontys Pro is dus meer dan alleen deeltijdonderwijs in welke vorm dan ook. Bij Fontys Pro is ook informatie te vinden over:

Uitleg nodig over de werking van deze website?
Bekijk dan de pagina Over de Fontys Pro website.