Je bent er uit, Technische Bedrijfskunde is de opleiding voor jou! Maar hoe verder? Hieronder een overzicht van alle belangrijke info rondom toelating en aanmelding.
Instroombaar met wiA of wiB
Direct instroombaar
Direct instroombaar
Direct instroombaar
Instroombaar met wiA of wiB
Direct instroombaar
Direct instroombaar
Direct instroombaar
Direct instroombaar
Heb je een havo- of vwo-diploma, maar mis je een vak om aan de vooropleidingseisen te voldoen? Met een toelatingstoets kijken we of je alsnog met deze studie kunt beginnen.
Wil je starten met een Fontys-opleiding, maar heb je geen havo-, vwo- of mbo-diploma (niveau 4)? Én ben je 21 jaar of ouder? Dan kun je een toelatingsonderzoek 21+ doen. Zo kijken we of je toch kunt starten met deze opleiding.
Heb je een buitenlands diploma? Ook daarmee mag je soms beginnen met deze studie. Maar dan moeten we wél kijken of jouw diploma aan de eisen voldoet. Neem contact met ons op om je diploma te laten waarderen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je Nederlands spreekt op niveau B2.
Naast collegegeld zijn er meer kosten zoals studieboeken, introductie, excursies en een goede laptop. Ga je op kamers? Dan betaal je huur en andere woonkosten zoals gas, water en internet.
Bekijk op DUO of je in aanmerking komt voor studiefinanciering of een studenten OV.Tekst AD/master: Houd naast het collegegeld rekening met extra kosten voor studiemateriaal. Voor sommige opleidingen is het mogelijk subsidie te krijgen. Lees hier meer over de subsidiemogelijkheden.
Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Een studiekeuzecheck kan je hierbij helpen. Met een vragenlijst en een persoonlijk gesprek bekijken we samen of deze opleiding bij je past.
Meld je je na 1 mei aan? Dan is je studiekeuzeadvies bindend.
Benieuwd wat er allemaal staat te gebeuren tot en na het aanmelden voor deze opleiding? Bekijk het hele aanmeldproces.
Meld je aan voor de Open dag, een online voorlichting of één van de andere activiteiten om kennis te maken met de opleiding.
We helpen je graag verder.