Fontys Hogeschool HRM en Psychologie

HRM en Psychologie

Fontys Hogeschool HRM en Psychologie ziet een verandering in de wereld. Een streven naar meer welzijn in plaats van meer materiƫle welvaart. Als gedragsprofessionals fascineert ons dat verlangen naar welzijn voorbij welvaart. Wij willen bijdragen aan die wereld waarin het draait om meer dan materieel gewin: een economie van geluk.
Die uitdaging gaan wij vol overtuiging aan. Daarbij richten we ons op jouw gedrevenheid en jouw talenten.

Wij geloven dat persoonlijke visie en drive talenten pas echt productief maakt. En dat talenten op de arbeidsmarkt langer mee gaan dan competenties. Daarom staat de ontwikkeling van persoonlijkheid en talenten bij ons centraal; in het onderwijs, in praktijkgericht onderzoek en in projecten met bedrijven en instellingen in de regio.

Aankomend gedragsprofessionals bieden wij twee hbo-bacheloropleidingen: Human Resource Management (HRM) en Toegepaste Psychologie. Ervaren professionals die zich verder willen ontwikkelen, kunnen kiezen uit een keur aan praktijkgerichte cursussen. Voor ons onderwijs kun je zowel in Tilburg als in Eindhoven terecht. Ga je ook met ons op zoek naar geluk? Via het menu links kom je meer te weten.


Nieuws

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}

{{ feed.properties.description }}

Lees verder

Stageplaats beschikbaar?

Meld hier een stageplaats of afstudeeropdracht aan.

Meld je aan als alumnus!

Fontys Hogeschool HRM en Psychologie heeft twee alumniverenigingen en hecht veel waarde aan contacten met haar alumni.

Wil je weten wat er speelt bij HRM en Psychologie?

Like dan onze Facebookpagina