Studentenervaringen

Is het voor jou (nog) niet helemaal duidelijk wat voor hulp, begeleiding of advies je kunt halen bij Fontys Helpt? Of ben je gewoon benieuwd hoe andere studenten Fontys Helpt ervaren hebben? Lees hieronder alle ervaringen.

Student Remco vertelt over zijn individuele studiekeuzetraject

"Nadat ik was gestopt met mijn opleiding ICT wist ik nog helemaal niet welke andere opleiding ik wilde gaan doen, gelukkig kon ik gebruik maken van een studiekeuze & loopbaantraject. Na een traject van ongeveer 3 maanden, een groot aantal opdrachten en goede begeleiding, ben ik erachter gekomen waar mijn passies liggen en heb ik mij ingeschreven bij de opleiding HRM waar ik mij goed bij voel."

Student Kenneth vertelt over zijn individuele studiekeuzetraject

"Van begin tot eind heeft Nicole, studiekeuzeadviseur bij Fontys, mij goed begeleid en daad bij het woord gevoegd. Op een logische en simpele manier werd inzichtelijk gemaakt hoe het traject eruit kwam te zien. De verschillende oefeningen en informatie werden toegelicht en waren allesbehalve oppervlakkig. Tijdens het maken van de oefeningen kwam ik mijzelf tegen en ondervond ik de diepgang en aanknopingspunten die voor mij relevant waren. Geleidelijk ben ik gaandeweg steeds meer en meer tot mijn definitieve keuze gekomen. Hier werd echter niet meteen aan toegegeven. Ik heb het als erg fijn ervaren dat wij het traject vanaf 0 zijn begonnen en de opties open werden gehouden, ook al had ik reeds een bepaalde opleiding in gedachte. Al met al ben ik zeer tevreden over de begeleiding en het algehele traject. Ik ben gestart met deeltijd Commerciële Economie bij Fontys Hogescholen, maar ik ben geswitcht naar Social Work bij Hogeschool Zuyd."